Over Li Ping

Met een rijke ervaring als cultureel ondernemer, als manager en zakelijk leider verleen ik mijn diensten met een warm hart aan theatermakers, kunstenaars, culturele- en horecaorganisaties. Met het besef dat samen altijd meer is dan 1 + 1 worden we daar  allemaal beter van. Met mijn passie voor kunst en cultuur en mijn zakelijke inzicht en achtergrond ben ik de juiste partner en adviseur voor creatieve en maatschappelijke ondernemers.

Met Li Ping Enterprises is dan ook een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden. Door de jaren heen heb ik ervaren dat juist bij artiesten, kunstenaars en andere creatieve talenten het zakelijke aspect vaak ondervertegenwoordigd is. Wat is er dan mooier dan dat te kunnen aanvullen en samenwerkingen te smeden met die groep mensen?

Kunst en cultuur kunnen betoveren, verwonderen, ontroeren. Maar ook maakt het deelnemen aan cultuur mensen bewust, laat nadenken over het leven en de maatschappij waarin wij leven. Het geeft nieuwe inzichten. Cultuur en maatschappij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en juist op dat snijvlak werk ik het liefst. Onder de bedrijfsnaam LiPing Enterprises heb ik inmiddels een aantal prachtige grote en kleinere projecten mee ontwikkeld en gerealiseerd.

Met veel dank voor de mensen die me hun vertrouwen geven, die me aanbevelen bij anderen en die me bovenal heel veel plezier en inspiratie brengen.

oktober 2018
Lian Brok