Combi-voorstelling “Mijn Witte Hemd” en “Zusje”

Op 1 en 2 april 2016 kunt u in Pand-P (voorheen Plaza Futura) getuige zijn van het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen filmmaker dré didderiëns en theaterCarte Blanche uit Eindhoven.

foto rob flyer MWH-ZusjeRob Krikke heeft het syndroom van Down en is acteur bij theatergezelschap Carte Blanche in Eindhoven. Sinds zijn zusje door een ongeval om het leven is gekomen, laat deze gebeurtenis Rob niet meer los. Carte Blanche heeft daarom samen met Rob een theatervoorstelling over haar dood gemaakt. Het proces naar deze voorstelling, genaamd ZUSJE, is een moeizaam proces wat door filmmaker dré didderiëns genadeloos én vol mededogen is vastgelegd. Dit heeft geresulteerd in de prachtige, indringende documentaire MIJN WITTE HEMD, die haar première beleefde op het Internationaal Film Festival Rotterdam. De film verwart, roept soms heftige emoties op en biedt nieuwe inzichten. Deze film beleeft op 1 en 2 april 2016 haar debuut in Eindhoven in Pand-P (voorheen Plaza Futura) aan de Leenderweg.

zusje 2

Het is gebleken dat het zien van de film erg nieuwsgierig maakt naar het resultaat van het theaterstuk en door deze combi-voorstelling is dat nu mogelijk. Eerst zal de documentaire worden vertoond en na de pauze spelen Rob Krikke en Liesbeth Reeser hun bijzondere voorstelling.


MIJN WITTE HEMD
Regie en camera: dré didderiëns
Geluid: Kees van der Knaap
Montage: Gys Zevenbergen
Productie: Joost Seelen, Zuidenwind Filmproductions

ZUSJE een in memoriam voor de overleden zus van Rob een plezierige voorstelling over de dood en over anders-zijn

Spel: Rob Krikke en Liesbeth Reeser
Regie: Stefan Jung
Tekst: Kreek Daey Ouwens
Productie: Carte Blanche

Datum: vrijdag 1 en zaterdag 2 april
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Pand-P, Leenderweg 65, Eindhoven
Kaarten 15,= via www.pand-p.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *